Asså Åhh :)

2013-10-31
21:52:09
Spännande grejer på G tror jag, vågar inte säga något än för inget är helt klart. Men håll tummarna stenhårt för att det blir så som jag vill!! Skulle vara så grymt kul om jag fick den här chansen :D
 
Jag har svårt för att bete mig normalt i såna här situationer, vill bara springa 40 varv runt huset och skrika rakt ut typ, normal? nej ;) Och jag har ännu svårare för att koncentrera mig på att skriva tentan. Så larvigt det är 3 ynka sidor som ska skrivas och det borde vart klart för länge sen ändå drar jag på det, fy skäms. Jag har alldeles för roligt liv här ute, jag borde bo på en öde ö utan en enda sysselsättning förutom litteraturen.
 
Tjing tjong plong hoppas ni har en fin kväll :)
 
 
Min fina Tequila och hennes valp Alizia som nu bor i Kiruna får stå för bilden idag :)
 
 
 

Bästa Yr

2013-10-31
15:28:37
Jag är så glad över min Yr, hon är precis vad jag behövde efter Örn. Efter att förlorat sin bästa vän, min once on a life time häst, så kändes det som att jag aldrig kommer hitta rätt häst igen.
 
Men då berättade Jenny några veckor innan Örn skulle lämna mig om Yr. Ju mer Jenny berätta om henne, desto mer förtjust blev jag, när jag sedan fick första korten på henne såg jag dirket det är min häst. Den är en konstig känska men ack så underbar när man kan via en bild se att det är rätt häst. Lustigt nog så är det på samma sätt jag köpt alla mina hästar, kärlek vid första ögonkastet.
 
Har inte ägt Yr så länge men jag är redan väldigt fäst vid henne, hon är min nya stjärna, min framtid. Det är så galet roligt att rida nu, varje gång får man avsluta med ett leende. Det känns som att denna häst inte har några gränser hon gör mig bara mer och mer lycklig för var dag som går. Jag tror inte att jag kan tacka Jenny nog för att hon hittade värdens bästa häst åt mig. Tänk att det finns sånna änglar som Jenny, som hjälpte mig att finna en ny vän, mitt i allt sorliga.
 
 
 

Haha jag känner igen mig!

2013-10-30
22:29:46

Hittade detta på nätet och måste bara visa er, så himla kul och visst är det så ;)

 

Äntligen en diagnos!

Socialstyrelsen
tillkännagav nyligen en upptäckt av en potentiellt farlig substans i hästars tagel. Substansen Amobacter Equui har kunnat kopplas till följande symptom hos främst kvinnor:
- Minskat intresse för att laga mat, städa och hushållsarbete i allmänhet.
- Minskat intresse för att bära make up, vackra kläder och högklackat.
- Bristande intresse för att spendera pengar på t ex hemmet och bilreparationer före det att ”älsklingen har ny utrustning såsom skydd, sadel, täcke och grimma samt förnödenheter som hö, kraftfoder och diverse tillskott.”
Amobacter Equui leder ofta till att infekterade personer tillbringar många timmar hemifrån och vidare till utmattning vilket kan leda till minskad fysisk kontakt med andra människor, i synnerhet äkta män/makar.
Amobacter Equui är starkt beroendeframkallande och jakten på ytterligare objekt med tagel kan leda till flocktänkande likt chipsreklam ”du kan inte bara ha en”.

Observera! Om du kommer i kontakt med kvinnor infekterade av denna substans, var förberedd på att prata om hästar i timmar.

Socialstyrelsen varnar: Hästar är dyra, beroendeframkallande och kan påverka kvinnors 

 
I 24 år har jag varit beroende, lärde mig rida som 3 åring på mammas fjording och som 7 åring fick jag min första egna häst. Lilla Amorina 86cm i manken :) Jag hoppas det blir många år till med mina underbara fyrbenta vänner

RSS 2.0