Duktig bloggare här!

2015-06-29
08:59:36
Tur att Isabella håller lite liv här :P 
 
Vad händer hos mig då? 
 
Alla valparna utom lilla Vilda som ska behållas har flyttat, jag har gått en hel del kurser och lärt mig väldigt mycket, Saevar har gjort en helt fantastisk utveckling den här säsongen och har gått från att debutera V5 i februari till att kvala SM i F1 i juni :) Frökken har åkt iväg på träning och ska förhoppningsvis avelsvisas i augusti. Saevar kommer åka på träning i januari för ny visning då vi tror att han kan höja en hel del. Det jobbiga blir att vara utan honom ett tag, Hur ska jag klara mig? underbara häst! <3 
 
Valtyr är igång igen och känns glad och fräsch :) Agnes rider honom ganska mycket och var på sin första kurs för nån vecka sen.
 
 
 

Här ekar det tomt

2015-06-29
02:01:42
Jag och Vidde har tagit lite välförtjänt sommarlov, ska komma igång med att rida igen nu under veckan, sen blir det vila en vecka igen för då är det SM!!
Det är min hemmaklubb Sleipnir tillsammans med klubben Stormur som anordnar SM i år, så jag är självklart funktionär :) har det ärofyllda jobbet att vara musikansvarig tillsammans med Amanda, vi bor på strömsholm hela veckan och det ska bli så sjukt kul!
Hoppas bara att vädret håller sig någorlunda så det inte blir en repris på SM 2009 då hela löten blev översvämmad...

Kan ju även skvallra lite om att Ellinor SM-kvalade i F1 på Saevar nu i helgen och kommer vara med och tävla ;)

Ska nån av er på SM i år?

Kursen igår

2015-06-15
16:44:21
Kursen igår var så otroligt bra! 
Först var det clinic med tre superfina välridna hästar och efter lunchen var det privatlektioner. 
Fick jobba med skritt-trav övergångar på Vidde och bara få honom att jobba i en lång-låg form, eftersom att han tycker väääldigt mycket om att spänna underhalsen och gå emot bettet. Så mjuk och fin som han var i slutet på ridpasset har han aldrig varit innan!
Jag ska fortsätta ta privatlektioner för Maria i sommar, känns superbra!
RSS 2.0