God kväll!

2013-11-30
22:20:08
Som ni märkt och som en del frågat om så rider inte jag Frökk så mycket längre. Frökk är en fantastisk häst på alla sätt enligt mig och jag hade ju även tänkt köpa henne, men efter att det här erbjudandet dök upp med den nya hästen som är mer färdig så kommer jag inte köpa henne utan det förblir mammas häst. Dock kommer jag säkert tävla och ev avelsvisa henne till sommaren när jag kommer ha mer tid över. Just nu har jag både högskoleplugg och jobbar som vikarie så det hinns inte med en till häst tyvärr, så Valle och den nya kommer prioriteras just för tillfället i alla fall.
 
Om det inte sker några ändringar igen så kommer nya pållen om 2 veckor, ska bli såå kul :D
 
Bogatyr rids nu till mestadels av sin ägare dock kommer jag fortsätta hålla en lektion i veckan för dom och även rida honom då och då när hon inte kan.
 
Valle börjar komma igång efter vilan igen, idag blev det premiärtur i ridhuset, red han som en tregångare och fokuserade på att ha honom mjuk och avslappnad bara, stärka honom i lång och låg form i grundgångarterna. Vi ska inte rida tölt i energisparläge utan vänta tills han har styrkan att gå korrekt. Han fick inviga nya tränset :) Men det är så svårt med färgerna på mobilbilder det ser så gult ut och i verkligheten är det mer ljust rödbrunt.
 
 
 
 

RSS 2.0