Första Atli kursen

2013-06-30
22:07:00
I helgen var det Atli kurs i mariebäck, Yr och jag var anmäld till en halv kurs, helt perfekt för oss. Jag har endast haft Yr fåtal veckor, och det är inte helt lätt att rida in sig på en ny häst på egen hand, så jag kände att jag själv var i behov av hjälp hur vi ska lägga upp träningen.
 
Hjälp var verkligen något jag fick, små enkla saker som gör så stor skillnad. Det som jag var mest impad över var att jag hittade travknappen, har haft lite problem med just traven. Det var en härlig känsla att kunna trava på sin häst lungt och fint :D är så himla nöjd med Yr. Hon är så himla rolig att rida, fast det är en hel den jobb kvar på henne, men det ser jag som en tjusning. Vill inte ha en färdig häst, utan en som jag kan utvecklas tillsammans med. Jag vill ha lite utmaning.
 
Citat från kursen
"Stora problem liten volt, små problem stor volt"
 
 
Jag är verkligen så nöjd över min häst. Tror att detta kommer bli kalas bra, men det kommer som sagt att ta tid. 
 
Även lastningen till och frå kursen har gått super, hon gick in direkt :D Väl hemma fick hon gå ut i sin sommarhage, imorgon kommer hon få en välbehövd vilodag. Så blir det att arbeta henne igen på tisdag, troligen från marken. Så kommer min tränare ut på onsdag, så kul ! 
 
 

RSS 2.0